torsdag den 21. februar 2013

Konfirmationskort og frøer...........



Jeg har ikke været så aktiv på bloggen her på det sidste......  Jeg byder også nye og tålmodige læser velkommen og takker de gamle for jeres store tålmodighed !! Og ja jeg er heller ikke for god til at skrive kommentarer på jeres blogge, men jeg kigger og bliver stadig inspireret af, de dejlige ting som i får lavet :)





























Jeg har lavet nogle kort til konfirmationerne her lige om lidt, og der skal laves lidt flere. Skjorten er lavet efter denne anvisning og pige tasken har jeg lavet selv. Vi skal til 5 konfirmationer i år, der er 3 piger i maj og de 2 sidste drenge er først til sommerferien. Det er min søster´s 2 tvillinge-drenge som kommer hjem fra Ungarn og skal konfirmeres her i Danmark.





















Min julegaver fra min søster var masser af frøer :) Jeg har fået en finger-ring, hvor man kan skifte den øverste del ud. Det er smart, den er jeg så glad for, tak min søde søster <3 Også øre-ringe hvor der er en frø på den ene øre-ring. Sidste jul fik jeg hals-kæden, som var den første ting jeg fik af min søster fra Ungarn. Det er Babobead, som har lavet de super flotte glas-ting.

Tak fordi du læste med, og ha´en super god dag, klem Gitte :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...