fredag den 12. august 2011

Tæpper hæklet i oldemor-firkanter...Jeg er ved at yde første-hjælp til disse meget smukke og gamle tæpper for min svigerinde. Hun har vasket dem og ved et uheld kom hendes mand dem i tørretumbleren, dog fik de kun nogle minutter. Men de er filtet meget sammen og var desværre heller ikke syet helt sammen. Sikke et arbejde at prøve at få dem til at ligne 2 tæpper igen. Ærgeligt at de ikke er mine, men jeg må jo bare selv i gang. De er lavet af min svigermor´s mor for cirka 40 - 50 år siden. De er hæklet i forskellige uld- og bomuldsgarner.

5 kommentarer:

 1. Tæppene er meget pæne. Det er lidt synd de er blevet filtet - godt du kan hjælpe din svigerinde.

  SvarSlet
 2. Flot tæppe - har et der ligner og er igen igang med en slags ny tæppe.. :0) Det ligner et du kan redde tæppet - heldigvis..:0)
  Tak for din hilsen..
  Tager du til blogtræf i Kolding den 10 sep..?
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Hej :) Jeg ved ikke om, jeg kan få det til at passe ind og tage til blogtræf den 10 sep. Men jeg arbejder hårdt på det, skal du med Iben? Kh Gitte ;)

  SvarSlet
 4. Hej Gitte.
  Jeg syntes det er et flot tæppe. Det er en god farvekompination. Kan godt forstå du ville ønske det var dine:) Man får jo helt lyst til at lavet et selv, men det kommer nok en dags tid når man har fået lavet noget af alt det andet man også gerne vil lave:)
  god dag til dig.
  Mvh jette

  SvarSlet
 5. Hejsa Jette. Jeps, kender det godt.... alt for mange ting man gerne vil, og alt for lidt timer i døgnet til at nå det hele. God dag til dig også, kh Gitte :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...