søndag den 22. januar 2012

Hæklet og hakket hals-rør.......


Kender i hakning? I familie journalen er første opslag er med opskrifter og andet opslag er med hakkeskole og opskrifter. Jeg har hakket det sorte hals-rør i 60% akryl 30% mohair-garn og har syet det sammen til et stort rør. Jeg har ikke lavet så meget kreativt på det sidste..... Vi har været syge på stribe hele december. Sascha har været meget syg (måske salmonellaforgiftning) og vi har fået taget en masse prøver, som vi venter svar på. Hun får ondt i maven når hun spiser og har tabt sig meget. Jeg har også lavet et par hals-rør i oldemor-firkanter. Her er et billed af Sascha med det blå, fra sidste år da der var blade på hækken.7 kommentarer:

 1. Hej Gitte.. Sikke en køn pige i har Gitte.. hvor er det synd at hun sådan er ramt.. håber svarene falder godt ud til jeres/hendes fordel..
  jeg har ikke hørt om det "hakkeri" men de er virkelig flotte hver især - de tørklæder.. Måske jeg sku tjekke det ud:0)
  KH iben

  SvarSlet
 2. Godt at høre fra dig igen, du har faktisk været savnet med dine fine og sjove input. Håber alt falder på plads for jer på bedste måde.

  SvarSlet
 3. Hej
  Nej en sød datter og hold da op man kan se at hun har tabt sig. Håber svarene er positive og hun snart er helt frisk igen.
  Jeg kender ikke hakning. Men lærte at hæklestrikke da jeg var barn og kan se at det er det samme. :) Det er rigtigt nemt at arbejde med.
  Det "tubetørklæde" du har lavet i sort hvor mange masker har du brugt til det?
  KH
  Henriette fra Tildetroldens Hule

  SvarSlet
 4. Tak skal i have :) Sascha er ved at få det bedre og er startet i skole igen i dag. Til det sorte hals-rør har jeg slået 20 masker op og det tog ikke lang tid at lave.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine hals klæder og ja vis jeg ikke havde nærlæst havde der nok også stået døtre for hun ligner overhovedet ikke sig selv. Rigtig god bedring med hende...

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle fine hals rør du har fået lavet.
  God bedring til moster´s prinsesse :)

  SvarSlet
 7. det ser super lækkert ud!

  Tak for kigget
  Kig forbi min giveaway http://bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...