søndag den 17. juli 2011

Pop-tab taske opskrift - siden af tasken......

Det færdige resultat.

Jeg har lavet 39 hele blomster og 6 halve blomster til denne side af tasken. Skal i gang med den anden side, når jeg har fået lavet nogle flere blomster. Husk når du hækler, at vende dem med den glatte side (forsiden) imod hinanden.

Man ligger det antal man ønsker at hækle sammen, i et mønster. (en blomst = en hexagon) De halve blomster, gør at man får en lige kant i siderne.
Start med den ½ blomst, hækl 3 fm. i første hul, hækl 6 fm. i næste hul, hækl 2 lm. og til sidst hækl 3 fm. i det næste hul.
Læg 1 blomst til, husk at vende dem med den glatte side imod hinanden og skub "blomsten" lidt fra hinanden, så du kun hækler i de to pop-tabs, som er overfor hinanden.
Hækl 3 fm. i det første hul (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i det næste hul (husk at hækle omkring begge pop-tabs)
Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Hækl 3 fm. i første hul og 3 fm. i næste hul.
Læg ½ blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm. i næste hul.
Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Hækl 3 fm. i næste hul, hækl 2 fm. og til sidst hækl 3 fm. i sidste hul.
Læg 1 blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm i næste hul, Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Læg ½ blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm. i sidste hul.  Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl 3 fm. i næste hul, hækl 2 lm. og til sidst 3 fm. i sidste hul.
Læg 1 blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i det første hul, hækl 3 fm. i det næste hul. Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Nu skal du hækle op til næste række således: Hækl 3 fm i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul og til sidst 3 fm. i næste hul.
Sådan ser bagsiden ud.
Forsiden og de næste blomster som skal hækles på.
Læg 1 blomst til den sidste du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul og 3 fm. i næste hul.
Læg 1 blomst til den blomst du lige har hæklet på  (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm i første hul, hækl 3 fm. i næste hul. Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Hækl 3 fm. i første hul og 3 fm. i næste hul, sådan ser det ud fra bagsiden.
Sådan ser forsiden ud.
Hækl den sammen med den ½ blomst fra start-rækken (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul.
Sådan ser det ud fra forsiden.
Læg 1 blomst til den du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm. i næste hul. Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i sidste hul.
Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul.
Sådan ser forsiden ud.
Hækl den hele blomst sammen med den ½ blomst fra start-rækken (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser det ud fra forsiden.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den derefter sammen med den ½ blomst, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl 3 rundt til næste række
Sådan ser bagsiden ud.
Næste række som skal hækles på.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i sidste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i sidste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl langs siden på blomsten, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næstre hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de masker du lige har hæklet. Sådan ser forsiden ud.
Hækl rundt til næste række 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul og til sidst 3 fm. i sidste hul. (Det glemte jeg at gøre på billedet)
Næste række som skal hækles på. Forsæt med det antal rækker du vil have på tasken. Jeg har 6 rækker plus en ½ række på min taske.
Sidste række du hækler, skal de sidste ½ blomster på, hækl rundt på den sidste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst 3 fm. i sidste hul.  
Læg ½ blomst til den du lige har hæklet rundt om (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, hækl nu rundt om den ½ blomst, 6 fm. i næste hul, hækl 2 lm, hækl 3 lm. i sidste hul, hækl km. tilbage i 8 masker du lige har lavet. Nu hækler du om den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul,så skal den næste ½ blomst på og fortsæt med at hækle rækken hen på sammen måde, indtil du har hæklet den sidste ½ blomst på, hækl rundt for at afslutte siden.   

11 kommentarer:

 1. Uden at have andet end kigget billeder, så ser det her svært ud, men det er en super god anvisning. Og jeg vil straks gå igang. Det tog jo forbavsende lidt tid at hækle blomsterne, men det her....uha. tungen lige i munden :-)
  Lene

  SvarSlet
 2. Hej Gitte. Det er et flot stykke billeddokumentation du har lavet! Jeg lavede blomsterne og hæklede en omgang med halve stangmasker omkring og har så syet dem sammen - øv jeg skulle ha' ventet på din vejledning ;-)
  men nu må jeg selvfølgelig lave en taske mere.
  Mvh Pia, Strandby

  SvarSlet
 3. Puha. Jeg giver heldigvis ikke op..... jeg kan godt bruge mine blomster trods de tre fm immellem. Har med din hjælp fattet det (tror jeg, vi får se) Tak tak

  SvarSlet
 4. ps. meldt mig som fast læser. Glæder mig til at følge. god dag

  SvarSlet
 5. Hej Gitte....jeg kæmper også videre :-) jeg har henvist til dig på min blog idag :-)
  Lene

  SvarSlet
 6. gitte du har reddet min dag da jeg fandt din blog jeg har længe ville lave en kjole af dåse dimser og jeg har mange af dem og da jeg så dine blomster dåse dimser så var den der hvordan min kjole skulle lavet ... mange tak her er mit indlæg hvor jeg linker til dig blog :)
  http://belladotte.blogspot.com/2011/07/dase-dimse-kjole.html

  jeg melder mig som fast på din blog så jeg kan se hvad du ellers laver af fine ting :)

  SvarSlet
 7. Velkommen til som faste læsere og tusind tak for jeres indlæg med henvisning til min blog ;) Det glæder mig at I kan bruge min opskrift på tasken. Det kan godt være hårdt for fingerne at hækle med dåse-dimser, de giver sig jo ikke :)

  SvarSlet
 8. Sikke en flot blog du har her! Jeg synes den er MEGET inspirerende!

  Hvor er det bare flot!! Sådan en vil jeg også lave!

  Jeg har lige et par spørgsmål. Hvilket garn har du brugt? Er det rigtig forstået, at det eneste man skal bruge er poptabs, garn og hæklenål?

  SvarSlet
 9. Jenny: Jeps, pop-tab, hæklenål og garn. Jeg har brugt acryl-garn til den sorte taske. Det giver en masse små nullermænd, som sagtens kan tages af. Jeg har brugt bomulds-garn til den grå. Den er ikke færdig endnu, så der ved jeg desværre ikke om det er bedre!

  SvarSlet
 10. Hvor er det godt og flot! Hæklede sidste år en kuverttaske, som jeg har været utrolig glad for, men det er med pop-tabs på rækker og ikke nær så spændende, som dit. Tak for anvisninger - vil fluks lede efter garn og forsøge mig frem :)

  SvarSlet
 11. Nu er jeg gået i gang med og følge din vejledning, tror jeg i hvert fald. håber det er rigtig det jeg gør. om et øjeblik bliver der et indlæg om det på min blog.

  Men hvordan laver du bunden og siderne ??

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...