søndag den 17. juli 2011

Pop-tab taske opskrift - siden af tasken......

Det færdige resultat.

Jeg har lavet 39 hele blomster og 6 halve blomster til denne side af tasken. Skal i gang med den anden side, når jeg har fået lavet nogle flere blomster. Husk når du hækler, at vende dem med den glatte side (forsiden) imod hinanden.

Man ligger det antal man ønsker at hækle sammen, i et mønster. (en blomst = en hexagon) De halve blomster, gør at man får en lige kant i siderne.
Start med den ½ blomst, hækl 3 fm. i første hul, hækl 6 fm. i næste hul, hækl 2 lm. og til sidst hækl 3 fm. i det næste hul.
Læg 1 blomst til, husk at vende dem med den glatte side imod hinanden og skub "blomsten" lidt fra hinanden, så du kun hækler i de to pop-tabs, som er overfor hinanden.
Hækl 3 fm. i det første hul (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i det næste hul (husk at hækle omkring begge pop-tabs)
Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Hækl 3 fm. i første hul og 3 fm. i næste hul.
Læg ½ blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm. i næste hul.
Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Hækl 3 fm. i næste hul, hækl 2 fm. og til sidst hækl 3 fm. i sidste hul.
Læg 1 blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm i næste hul, Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Læg ½ blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm. i sidste hul.  Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl 3 fm. i næste hul, hækl 2 lm. og til sidst 3 fm. i sidste hul.
Læg 1 blomst til (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i det første hul, hækl 3 fm. i det næste hul. Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Nu skal du hækle op til næste række således: Hækl 3 fm i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul og til sidst 3 fm. i næste hul.
Sådan ser bagsiden ud.
Forsiden og de næste blomster som skal hækles på.
Læg 1 blomst til den sidste du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul og 3 fm. i næste hul.
Læg 1 blomst til den blomst du lige har hæklet på  (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm i første hul, hækl 3 fm. i næste hul. Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet.
Hækl 3 fm. i første hul og 3 fm. i næste hul, sådan ser det ud fra bagsiden.
Sådan ser forsiden ud.
Hækl den sammen med den ½ blomst fra start-rækken (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul.
Sådan ser det ud fra forsiden.
Læg 1 blomst til den du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, hækl 3 fm. i næste hul. Hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i sidste hul.
Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul.
Sådan ser forsiden ud.
Hækl den hele blomst sammen med den ½ blomst fra start-rækken (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser det ud fra forsiden.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den hele blomst fra start-rækken, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den derefter sammen med den ½ blomst, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl 3 rundt til næste række
Sådan ser bagsiden ud.
Næste række som skal hækles på.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i sidste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i sidste hul. Sådan ser forsiden ud.
Læg 1 blomst til den som du lige har hæklet på (husk at hækle omkring begge pop-tabs), 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de 6 masker du lige har hæklet. Hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næste hul. Hækl langs siden på blomsten, 3 fm. i første hul, 3 fm. i næstre hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, hækl km. tilbage i de masker du lige har hæklet. Sådan ser forsiden ud.
Hækl rundt til næste række 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul og til sidst 3 fm. i sidste hul. (Det glemte jeg at gøre på billedet)
Næste række som skal hækles på. Forsæt med det antal rækker du vil have på tasken. Jeg har 6 rækker plus en ½ række på min taske.
Sidste række du hækler, skal de sidste ½ blomster på, hækl rundt på den sidste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst 3 fm. i sidste hul.  
Læg ½ blomst til den du lige har hæklet rundt om (husk at hækle omkring begge pop-tabs), hækl 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul, og til sidst hækl den sammen med den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, hækl nu rundt om den ½ blomst, 6 fm. i næste hul, hækl 2 lm, hækl 3 lm. i sidste hul, hækl km. tilbage i 8 masker du lige har lavet. Nu hækler du om den næste blomst fra forrige række, 3 fm. i næste hul, 3 fm. i næste hul,så skal den næste ½ blomst på og fortsæt med at hækle rækken hen på sammen måde, indtil du har hæklet den sidste ½ blomst på, hækl rundt for at afslutte siden.   

mandag den 11. juli 2011

Pop-tab ½ blomst opskrift.....

Man skal bruge en ½ blomst til at lave min taske med. Og Sascha har været fotograf igen for mig. Husk at lægge tråden man slår op med, langs med dåse-dimserne når man hækler, så er man fri for at hæfte den.

Tag 1 dåse-dims og hækl 2 fm.
Læg 1 bagved og hækl 2 fm.
Læg 1 mere bagved og hækl 2 fm.
Hækl 2 fm i den sidste "ring".
Færdig resultat. (Jeg har glemt at lave 3 lm og lukke med en km i den første maske.)

søndag den 10. juli 2011

Pop-tab blomster opskrift........

Jeg er blevet kontaktet af Agnethe fra Nykøbing Mors. Hun var interesseret i hvordan man laver og samler en blomst. Så min datter Sascha har været fotograf for mig i dag. Jeg håber at i kan bruge billederne til, at se hvordan man gør.

Læg 2 dåse-dimser ovenpå hinanden.
Hækl 1 fm.
Læg 1 bagved og hækl 2 fm.
Læg 1 mere bagved og hækl 2 fm.

Fortsæt indtil du har 6 hæklet sammen.
Nu skal den foldes sammen til en blomst.
Hold den sammen og hækl 2 fm.
Hækl til sidst 1 fm, bagved den først som du startede med at lave.

Sådan laver man en blomst.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...