torsdag den 15. marts 2012

Bordkort - indbydelser - album-kit og pink folie......

Jeg har lavet bordkort og indbydelser til min veninde´s datter´s konfirmation. Det skulle være i pink og med bling bling. Bordkortet har jeg set her hos Hobbybodens Design team og her er en video. Selve indbydelsen er lavet som et twisted Easel kort, se video. Den lille kjole ,som er på indbydelsen har jeg fundet på en video her.Så kom det endelig, mit kit :) Mit scrapbook-album som jeg havde bestilt. Jeg troede ellers, at det var blevet helt væk, da jeg havde bestilt det den 10 feb og intet hørt. Men så kom posten med min pakke, der er bare det hele i. Nu skal jeg så bare have valgt billeder, til at komme i.Så har jeg fået noget pink folie af Henriette fra Tildetroldens Hule. Jeg skal prøve at lave en nøglering i candy-wrap. Jeg så på hendes blog, at hun var i gang med, at lave en taske i noget pink folie. Og så havde hun noget, som hun kunne undvære, hvor er jeg glad for det ;) Jeg vil prøve at lave den i pink og sølv. Skal nok tage billeder :)


4 kommentarer:

 1. hvor sejt - det er godt nok nogle flotte ting! flot arbejde du

  x
  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.
  Hold da op,du har godt nok fået lavet nogle fine bordkort.
  Er også helt vild med kortet, med kjolen.
  Glæder mig til at se,hvad du elles får lavet af andre spændende ting.
  Specielt marcipan papiret,det må da være til vores far,når han nu elsker marcipanbrød.Men farven er måske ikke lige ham :))))
  Knus Søster :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søs. Tak !!
   Ja, det er nok lidt for tøset til ham. For øvrigt skal han ikke have flere marcipanbrød til sin fødselsdag eller far´s dag, når han bruger dem i musefælden ;)
   Knus mig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...