mandag den 19. marts 2012

Bund/hank hæklet sammen med side.....

Jeg har lavet en prøve, som en gang skal blive til en taske. Derfor er der ikke et billed af,  det færdige resultat endnu. Man hækler siden på den runde ring, som man har lavet. På mine sidestykker har jeg hæklet en ekstra række fm hele vejen rundt, så jeg har noget at hækle igennem. Først hækler du den ene side på og så bagefter den anden side. Husk de skal side lige overfor hinanden. Når du er færdig, vender tasken med vrangen ud af. Vend den, så du for retsiden ud af.  Husk at på mine billeder ,er det ikke en færdig bund/hank jeg har brugt, det er jo en prøve :)

Bund/hank og sidestykke som skal hækles sammen.

Læg delene ret mod ret.

Stik hæklenålen igennem dåseringene (2 ringe) og fm-kanten på sidestykket.

Hækl 1 fm.

Stik hæklenålen igennem den næste fm på sidestykket.

Hækl 1 fm. (Prøv dig frem om du skal hækle 2 fm eller 3 fm) Jeg hækler 3 fm før,  jeg stikker igennem de næste dåseringe.

Stik igennem de næste dåseringe (2 dåseringe) og den næste fm på sidestykket.

Hækl 1 fm.

Stik nu igennem de næste dåseringe og den næste fm på sidestykket.

Hækl igen 1 fm i næste fm på sidestykket, og igen i næste fm på sidestykket.

Forsæt med at hækle fm hele vejen hen, 3 fm i hver "ring"

Sådan ser det ud og man hækler rundt langs den ene side, bunden og op langs den sidste side. Hækl fm rundt i hele den lange hank, indtil du kommer til, der hvor du startede.

Arbejdet set fra retsiden.

4 kommentarer:

 1. Tak igen for dine supergode anvisninger. Jeg øver mig stadig, blomsterne har jeg styr på, men stykkerne er endnu ikke helt som jeg vil have dem. Men fortsætter ufortrødent og nu mangler jeg ikke poptabs mere for det rygtes åbentbart når man begynder med sådant. Tak for din hilsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt :) Ja, jeg har også et lager, men nu samler jeg kun på de farvede dåseringe. Kh Gitte

   Slet
 2. HVor er det bare godt du har lavet de fine anvisninger. Jeg har en massse poptabs som jeg har samlet men kan ikke tage mig sammen til at lave en taske. men nu ligger den her på din side så kan jeg altid gå ind og kigge når jeg når der til engang ud i fremtiden hihii..... god aften til dig;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg kan heller ikke tage mig sammen lige for tiden, til at gøre den taske færdig, men det kommer lige pludselig ;) God aften til dig også. Kh Gitte

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...