søndag den 20. marts 2011

En lille detalje...Jeg har glemt en lille detalje.... Målene på mine stykker, som jeg laver øreringe af. Min skabelon er 8,5 x 4 cm. Der er et lille hul i skabelonen, det er til at se hvilket motiv der bliver synlig. Der bruges 4 the-poser til hver ørering. Færdig mål på øreringene er 2,2 x 2,2 cm. Jeg har ikke brugt tape til at beklæde mine the-poser til øreringene. De bliver ikke udsat for slitage som en pung gør.


Min allerførste pung, som jeg lavede i candy-wrap. Man kan ikke se, at det er 1½ år siden, at jeg lavede den og den har været i brug lige siden. Tapen beskytter the-poserne godt. Den er lavet i de gamle pickwick the-poser, de var i pastelfarver og med tegninger af frugter.

6 kommentarer:

 1. Hej Gitte..
  Tak for sidst.. Wauw en dejlig blog du har.. De der thebreve ting ku jeg godt tænke mig at lære.. Måske vi sku lave et værksted en dag.. Jeg ku da godt finde nogle der gerne vil lære det osse.. Ha ha.. Ha en god søndag
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Hejsa Iben. Selv tak, ja det var rigtig hyggelig at være kreativ og mødes med andre bloggere. Du siger bare til, hvornår du vil lære det. Jeg har en masse the-poser på lager i grå og grønne farver. Håber vi snart ses. Kh Gitte ü)

  SvarSlet
 3. Super inspirerende blog du har :-)
  Hvilken størrelse er strimlerne du har brugt til tasken med the-breve?

  Isabella

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Isabella :)
   Størrelsen på the-breve til pungen er: 4,7 x 10,4 cm
   Kh Gitte

   Slet
 4. Hvor ER de øreringe dog fine, sådan som du har fået mønstret frem :o)

  ....og tænk, din taske kan jeg også rigtigt godt lide, selvom jeg normalt ikke synes, det er ret pænt, når man kan se logo'er. Det må være den måde, du har fået brugt de fine pastelfarver (som jeg normalt heller ikke er så vild med ) ;o)))

  Hvis du har lyst, er du selvfølgelig oz velkommen til at lade dig inspirere hos mig: http://recyklisten.blogspot.dk/

  (og så er jeg for øvrigt også vild med navnet på din blog) :o)

  Dejlige søndagshilsner fra Susanne, Recyklisten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne.
   Undskylder det sene svar ;) Fedt du kan lide mit blognavn !! Dejligt at du kan lide min første pung, som jeg lavede. Det er meget gamle the-poser, som ja er pastelfarvede. Har fundet din blog og et par fletteforum på facebook :)
   Kh Gitte

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...