mandag den 14. marts 2011

Perle lysestager...

Jeg har taget et billed af mine søde lysestager, de er lavet af hama-perler, som er smeltet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Man smører en lille skål med olie, hælder perler ned i skålen. Jeg har sat en lille glas-stage ned midt i perlerne til at sætte fyrfadslyset i. Man kan også sætte perlerne enkelt vis på bagepapir, så bliver de flade og kan bruges til armbånd. Dem har, min datter Sascha lavet et par stykker af. 

8 kommentarer:

 1. Ja din søster er jo lidt "tung" Jeg forstår ikke hvordan du laver dem.......og vil gerne have et billed der er tætter på.Kan ikke rigtig se resultatet - og det hjælper ikke med at tage brillerne på :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil da gerne det Sascha har lavet (:

  Fed baggrund på bloggen :))

  SvarSlet
 3. Så Søs, så har jeg taget nogle flere billeder, håber du bedre kan se det. Ellers må vi lave nogle sammen, når i engang kommer hjem til Danmark igen. Knus mig ü)

  SvarSlet
 4. jeg kan slet ikke få mine til at smelte indeni... De kører nu på et kvarter...!

  SvarSlet
 5. efter 25 minutter i ovnen var perlerne i midten også smeltet... resultatet blev at perlerne udenom var smeltet godt og grundigt sammen, det er slet ikke blevet pænt... skulle tvinge dem ud af formen med en kniv, skulle du også det, eller hvordan fik du dine ud... kan du evt. give et råd til hvad jeg gjorde galt...?

  SvarSlet
 6. Hej Simone ;) Jeg havde også nogle som ikke blev pæne, de smeltede for hurtigt. Prøv at lave dem uden varmluft. Jeg tog dem ud af skålen med det samme, ved at putte det i lunken vand, også slap den selv. Ikke bruge koldt vand, så kan skålen nemlig godt springe!

  SvarSlet
 7. De der glaslysestager som du har puttet i, hvor har du dem fra? Vil gerne nogle julegaver med mine piger men mangler den stage der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sisse ;)
   Det er nogle glasstager, jeg engang fandt i kvickly.
   Desværre ved jeg ikke, om de har dem længere ;)
   Kh Gitte

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...