lørdag den 19. november 2011

Penneholder til Sascha......Sascha har fået malet og lavet om på sit værelse. Så hun kunne godt bruge en ny penneholder. Den har jeg lavet efter samme DIY, som da jeg lavede mælkekarton-kurven. Jeg var en smut nede ved cykelhandleren, og hente brugte cykelslanger. Der er mange som kommer og henter ved ham. Nu må jeg se, om jeg kan få samlet nok cykelslanger til en kurv.

7 kommentarer:

 1. Hold da op den er sej :) Sascha får da nogle fine ting til hendes værelse.Glæder mig til at se det :)
  Er den ikke svært at at lave !!!!!!

  SvarSlet
 2. Hej Søs :) Nej den er faktisk nem at lave. Det er jo fordi at cykelslange er elastisk. Så det var nemt og hurtigt at folde den, med brug af en pincet.

  SvarSlet
 3. Den er så fin.. Jeg er en klovn til at finde ud af sådanne DIY´s.. Jeg lærer bedst ved at ha materialet i hånden.. sådan er jeg skuret sammen. Men du har gjort det godt, det må jeg sige.

  Lone

  SvarSlet
 4. Hejsa Lone :) Tak skal du have. Jeg er nok et stædig rad, for jeg holder ikke, før jeg har fundet ud af det. Kh Gitte

  SvarSlet
 5. hvor er den fin... en oplagt pakkelegsgave/julegave... hvor tykke har du klippet dine cykelslanger...?

  SvarSlet
 6. Min cykleslange var ca 3,4 cm og jeg klippede mine stykker 0,75 cm. Kh Gitte

  SvarSlet
 7. Super fin penneholder. Jeg har også "leget lidt med cykelslanger" se på min hjemmeside, men efter et andet "mønster". Rigtig fin hjemmeside du har, den glæder jeg mig til at følge som fast læser..... Hav en hyggelig weekend.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...